Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Werken bij  >  Sales Manager

Sales Manager

Breng jij BBK, je team én jezelf, naar nieuwe hoogtes?
Als lid van het managementteam bij BBK, speel je een sleutelrol in strategie, groei en teamontwikkeling en leid je actief een divers team (binnen- en buitendienst) in de realisatie van onze verkoopplannen.

Fulltime – Locatie Ede

Dit ga je doen...

In deze dynamische rol binnen BBK speel je als lid van het managementteam, samen met je collega’s en de directie, een cruciale rol in het uitzetten van de strategische richting van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van onze visie, strategie en ambitie, waarbij de focus niet alleen ligt op groei en optimalisatie van de organisatie, maar ook op de ontwikkeling van je team. Je leidt een divers verkoopteam van ongeveer 15 medewerkers, zowel uit de binnen- als buitendienst, en werkt zelf actief mee aan de realisatie van de verkoopplannen en doelstellingen.

Je taken vinden voornamelijk plaats vanuit onze locatie in Ede, maar je bent ook in het veld te vinden bij je collega’s in de buitendienst en bij key-accounts. Als coachende leider stimuleer je eigenaarschap en pas je situationeel leiderschap toe, waarbij je inzet op de groei van de omzet in postkasten en belpanelen, het aanboren van nieuwe markten met onze nieuwe producten, en de verdere professionalisering van je team en de verkoopafdeling. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur en draagt actief bij aan het versterken van zowel externe klantrelaties als interne samenwerkingsverbanden, waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de transformatie en het succes van BBK.

Verantwoordelijkheden

Meewerken en bijdragen aan de groei van BBK samen met je team.

Je zorgt ervoor dat het team samenwerkt en goed en duidelijk met elkaar communiceert.

Je bent de spil tussen je eigen team, de productie en marketing.

Interne processen optimaliseren en structuur aanbrengen in de werkwijze.

Je werkt een verkoopstrategie uit en zorgt ervoor dat deze wordt gedragen door je team en de rest van de organisatie.

Over BBK

BBK is sinds 1956 een begrip en marktleider in de wereld van postkasten en belpanelen. Na circa 65 jaar een familiebedrijf te zijn geweest is de organisatie inmiddels onderdeel geworden van de BESQ Group waarin meerdere MKB-organisaties zijn vertegenwoordigd. Binnen de Group werkt BBK volledig autonoom. BBK staat voor Betrokken, Betrouwbaar en Kwaliteit.
De komende jaren hebben we de ambitie om BBK toekomstbestendig te maken middels het verder doorvoeren van moderniseringen en verdere verbreding in assortiment en markten. Dit moet leiden tot een gezonde mooie groei van de organisatie en werknemers.

Wat je krijgt als Sales Manager

Wij bieden een aantrekkelijke en veelzijdige functie waarin je een daadwerkelijke impact kunt maken. In deze rol maak je deel uit van het managementteam (MT), waardoor je een significante bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van BBK. Je krijgt de kans om zowel strategisch als operationeel invloed uit te oefenen op de richting en groei van het bedrijf. Naast veel vrijheid in je functie bieden we het volgende:

Een aantrekkelijk salaris tussen € 5.000 en € 6.250 bruto per maand o.b.v. fulltime, afhankelijk van je ervaring en kwalificaties.

Prestatieafhankelijke bonus.

26 vakantiedagen en ATV-dagen , plus 8% vakantiegeld boven op je salaris.

Een auto van de zaak.

Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij we investeren in jouw groei en je de mogelijkheid bieden om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, waarbij we streven naar een langdurige samenwerking.

Dit breng je mee

We zoeken een collega met HBO werk- en denkniveau.

Als je minimaal 5 jaar ervaring hebt in een substantiële salesfunctie, moedigen we je aan om te solliciteren.

Ervaring met leiding geven is een vereiste.

Het is belangrijk dat je past binnen onze bedrijfscultuur, die gekenmerkt wordt door toegankelijkheid, respect voor individuen en een niet-hiërarchische benadering.

Reageren?

Wil jij deel uitmaken van ons team en je passie voor precisie en klantgerichtheid inzetten? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via de website of mail je motivatiebrief en CV t.a.v. HR-manager Gaby Gayet G.Gayet@bbkede.nl.

Als je vragen hebt over de baan of onze organisatie dan mag je altijd bellen naar 0318-439666.

Screening en aanvragen van een Verklaring Omrent Gedrag is onderdeel van de procedure. Een assessment kan onderdeel zijn. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier


Upload je CV en motivatie*
Scroll naar boven