Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Een divers aanbod

Accessoires

Home  >  Accessoires

Accessoires

BBK Ede levert diverse accessoires die uw postkasten of belpanelen compleet maakt. Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel, en dus komt BBK regelmatig met nieuwe, handige vindingen.

Anti-hengellamellen

Als aanvulling op de antidiefstal ‘koker’ welke standaard in de meeste BBK briefkleppen zit, leveren wij optioneel ook antihengel-lamellen. Dee maken het hengelen in de brievenbus erg lastig, bijna onmogelijk. Het is mogelijk om achteraf alsnog anti-hengellamellen te laten monteren, dit hoeft niet meegenomen te worden in het productieproces.

Briefklep blokkeer-strips

Staat een woning (tijdelijk) leeg en wilt u voorkomen dat de brievenbus binnen de kortste keren uitpuilt door ongeadresseerd drukwerk? Of vindt u het rond de jaarwisseling een veilig idee als er geen vuurwerk in uw brievenbus kan worden geworpen? Dan bieden onze blokkeer-strips uitkomst. Deze zijn verkrijgbaar in diverse varianten, neem contact op voor de mogelijkheden.

Naamplaatjes

BBK produceert ook passende naamplaatjes, bestemd voor naamplaathouders of opschroefbare naamplaatjes. De mogelijkheden variëren: zwart, wit of RVS. De naamplaatjes kunnen ook gegraveerd en achteraf besteld worden.

Ja/Nee plaatjes

Ondanks alle moeite die door u, en ons, wordt gedaan om met fraaie postkasten een goed verzorgde entree te creëren, blijkt helaas maar al te vaak dat de briefkleppen, frontpanelen en kleppen beplakt worden met ontsierende stickers van allerlei makelij. BBK heeft hierom wisselbare ja/nee plaatjes ontwikkeld die door de bewoner gemakkelijk zijn te wisselen.

Beldrukkers

BBK heeft meerdere soorten beldrukkers in haar assortiment. Het uitgangspunt bij de keuze van de juiste beldrukker is: zijn de beldrukkers bestemd voor binnen- of buitengebruik. Er is een ruime keuze in kleur, functionaliteiten, materiaal en kwaliteit.

Vlakliggende naamplaathouders

Vlakliggende naamplaathouders: vlak en slank design. Nummerhouder, belhouder en naamplaathouder: BBK levert alles naar uw wensen.

Heeft u interesse?
Kom direct met ons
in contact

Scroll naar boven