Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

BBK

Buitenbussen

Producten  >  Portiekafsluiting

Buitenbussen

BBK buitenbussen kunnen in weer en wind tegen een wand, in een nis of op een frame worden gemonteerd. De buitenbussen worden standaard vervaardigd van 1.5 mm aluminium met een regenkap van 2 mm. De deuren worden standaard samengesteld uit 2 mm aluminium. Heeft u speciale wensen of voldoen onze standaard maatseries niet aan uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. BBK Ede is dé specialist in maatwerk en marktleider in Nederland.

Van standaardmaten tot maatwerk.

Wij bieden flexibiliteit in postkastafmetingen, van standaardmaten tot op maat gemaakt, zowel voor portiek- als binnen- en overdekte buitenopstellingen. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste maatserie of het aanpassen van postkastafmetingen aan uw wensen.

Op maat gemaakte postkasten​

Als enige producent in Nederland maakt BBK de postkasten voor portiekafsluiting geheel voor u op maat !

Voordelen van op maat gemaakte postkasten zijn:

Vrijwel altijd een passende oplossing. 

Maatwerk niet duurder dan standaard maten.

Postvakken voor meerdere bewoners (BAG regeling) of bedrijven zijn in één st te combineren.

Buitenbussen.

Standaard vervaardigd van 1,5 mm dik aluminium.

Standaard deuren- en regenkap van 2mm aluminium.

Deuren standaard voorzien van stalen scharnieren.

Scharnieren standaard aan de bovenzijde.

Behandeld met buitenkwaliteit met polyester poedercoating.

Standaard RAL-kleur zonder meerprijs.

Eventueel voorzien van een anti-diefstal koker.

5 jaar garantie, maatwerk mogelijk.

Keuze maatseries postkasten type buitenbussen

Elke situatie in een gebouw is anders. Om voor elke situatie een passende oplossing te bieden heeft BBK een aantal maatseries in het leven geroepen. Mocht u met een vaste maatserie niet uit de voeten kunnen dan biedt maatserie ‘Flex’ uitkomst.
Maatserie Compact
Een buitenbus uit de maatserie Compact is ruime postkast die het meest wordt toegepast. Afmetingen van een enkele kast: 294x237x390/420 mm (bxhxd). Sets met buitenbussen maatserie Compact worden samengesteld uit losse kasten. Binnen de eisen van de Postwet kunnen er maximaal 6 kasten boven elkaar worden geplaatst.
Maatserie Hoog
Maatserie Hoog legt enerzijds weinig beslag op loopruimte (op bijvoorbeeld een trottoir) maar behoeft anderzijds een groot muuroppervlak. Afmetingen van een enkele kast: 294x395x270/300 mm (bxhxd). Sets met buitenbussen maatserie Hoog worden samengesteld uit losse kasten. Binnen de eisen van de Postwet kunnen er maximaal 4 kasten boven elkaar worden geplaatst.
Maatserie Volume
Maatserie Volume zijn bijzonder geschikt voor bedrijven en instellingen. Afmetingen van een enkele kast: 294x395x270/300 mm (bxhxd). Sets met buitenbussen maatserie volume worden samengesteld uit losse kasten. Binnen de richtlijnen van de Postwet kunnen er maximaal 4 kasten boven elkaar worden geplaatst.
Maatserie Standaard en Ondiep
In tegenstelling tot de maatseries Compact, Hoog en Volume dienen de maatseries Standaard en Ondiep onder een luifel te worden geplaatst.

BBK Postkasten

Portiekafsluiting

Postkasten voor portiekafsluiting worden gemonteerd in een kozijn of in de gevel geplaatst en zijn daardoor een veilige keuze.

Wandmontage

De postkasten voor wandmontage worden hetzij in hun geheel of in handzame blokken aangeleverd.

Buitenbussen

BBK buitenbussen kunnen in weer en wind tegen een wand, in een nis of op een frame worden gemonteerd.
Scroll naar boven