Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Belpanelen & Postkasten

Uitbreidingen

Home  >  Uitbreidingen

Uitbreidingen

Postkasten en belpanelen worden, afhankelijk van de situatie, in allerlei varianten toegepast. Als aanvulling op een set postkasten of belpanelen zijn er een aantal uitbreidingen mogelijk. De uitbreidingsmogelijkheden die veelvoorkomend zijn bij BBK, omschrijven we hieronder.

Vulkasten en vulkappen

Vulkasten worden toegepast om een set postkasten op te vullen zodat er een fraai, compleet geheel ontstaat. Bij postkasten voor portiekafsluiting wordt in de regel een vulkast toegepast. De vulkast heeft de uitstraling van een postkast en is voorzien van een cilinderslot.

Schuine afdekkappen

Indien een set postkasten wordt uitgebreid met schuine afdekkappen voorkomt men dat er folders en rommel op de kasten wordt gelegd. Wel dient de kap voldoende hoog te zijn. Wij adviseren u graag over een juiste hoogte.

Graveringen

Graveren is de meest vandalismebestendige manier van aanbrengen van nummers, teksten en figuren in fronten en belpanelen. Alleen Trespa volkern, aluminium en RVS komen hiervoor in aanmerking. De bewerking wordt bij gespecialiseerde bedrijven uitbesteed.

Hoeklijnen en achterbeplating

Postkasten en belpanelen die in een gevel worden gemonteerd kunnen doormiddel van hoeklijnen netjes worden afgewerkt. Indien de achterzijde van buitenbussen en wandmontagekasten in het zicht worden geplaatst dienen deze te worden voorzien van achterbeplating.

Frames

BBK fabriceert diverse soorten frames. Ter ondersteuning indien het kozijn of achterwand te weinig stabiliteit bieden of indien een set geheel vrijstaand wordt opgesteld. Afhankelijk van de uitvoering zijn frames leverbaar in staal (eventueel verzinkt) of aluminium.

Briefkleppen

Alle BBK briefkleppen zijn ontworpen voor intensief gebruik in en rond de entrees van appartementsgebouwen etc. Standaard briefkleppen zijn voor dit doel vaak niet geschikt, omdat ze te breed, niet vandalismebestendig zijn of niet aan de Postwet voldoen.

Cilindersloten en sleutels

BBK past Europese kwaliteitssloten toe die speciaal voor postvakken zijn ontworpen. De sloten zijn voorzien van een 3 mm dikke, haakvormige sluitlip. 

Verschillende soorten perforaties en sparingen voor spreekinrichtingen en videofoons kunnen door ons worden aangebracht in panelen van Trespa en metaal.

Deuren en scharnieren

Daar wij, buiten de vaste maatseries, steeds vaker Flex producten fabriceren, postkasten afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, dient u bij nabestelling te beschikken over het projectnummer.

Scroll naar boven