Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Postkasten voor

Portiekafsluiting

Producten  >  Portiekafsluiting

Portiekafsluiting

Postkasten voor portiekafsluiting worden gemonteerd in een kozijn of in de gevel geplaatst en zijn daardoor een veilige keuze. De post wordt aan de voorzijde ingeworpen en er aan de achterzijde uitgehaald.

Van standaardmaten tot maatwerk.

Wij bieden flexibiliteit in postkastafmetingen, van standaardmaten tot op maat gemaakt, zowel voor portiek- als binnen- en overdekte buitenopstellingen. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste maatserie of het aanpassen van postkastafmetingen aan uw wensen.

Op maat gemaakte postkasten​

Als enige producent in Nederland maakt BBK de postkasten voor portiekafsluiting geheel voor u op maat !

Voordelen van op maat gemaakte postkasten zijn:

Vrijwel altijd een passende oplossing. 

Maatwerk niet duurder dan standaard maten.

Postvakken voor meerdere bewoners (BAG regeling) of bedrijven zijn in één set te combineren.

Door BBK ontwikkelde DSC295

De BBK DSC295 briefklep is vlak en vrijwel naadloos in het kastfront geïntegreerd. Verfijnde techniek waarborgt optimaal gebruiksgemak. De uitstraling is tijdloos en elegant. Het design won een erkenning “Goed Industrieel Ontwerp”.
Video afspelen

Postkasten voor portiekafsluiting.

Vervaardigd van 1,5 mm dikke verzinkte staal- of aluminiumplaten.

Geleverd in vaste maatseries of in afmetingen naar eigen wens.

Voorzien van een inbraakwerende grendelsluiting.

Deuren voorzien van stalen en niet zichtbare scharnieren.

De deuren kunnen zowel links als rechtsscharnierend worden uitgevoerd.

Behandeld met een weerbestendige polyester poedercoating.

Standaard RAL-kleur zonder meerprijs.

5 jaar garantie.

Keuze maatseries postkasten type portiekafsluiting​

Elke situatie in een gebouw is anders. Om voor elke situatie een passende oplossing te bieden heeft BBK een aantal maatseries in het leven geroepen. Mocht u met een vaste maatserie niet uit de voeten kunnen dan biedt maatserie ‘Flex’ uitkomst. Bij deze maatserie bepaald u zelf de afmetingen. Bij twijfel adviseren wij u om contact op te nemen met een technisch adviseur van BBK. Zij verstrekken u graag deskundig advies. Onderstaand een overzicht van de verschillende maatseries:
Maatserie Standaard
Als de omstandigheden, inbouwruimte en loopruimte achter de kasten, het gebruik van het type Standaard toelaten, dan is dit de beste oplossing. Voor een goede bereikbaarheid kunnen er maximaal 6 kasten boven elkaar worden geplaatst. De afmetingen van een enkele kast bedragen: 308x235x390 mm (bxhxd). Bij meerdere kasten boven elkaar worden modules van 2 of 3 vakken toegepast.
Maatserie Laag
Maatserie Laag is speciaal ontwikkeld voor als er meerdere kasten boven elkaar geplaatst moeten worden in verband met een beperkte hoogte. Voor een goede bereikbaarheid kunnen er maximaal 8 postkasten op elkaar worden geplaatst. Indien postkasten van 308 mm breed niet in de betreffende ruimte passen dan kan maatserie Compact wellicht uitkomst bieden. Deze postkasten hebben een breedte van 290 mm.
Maatserie Compact
De postkasten type Compact hebben de smalste breedtemaat van 290 mm. Het type Compact is met name praktische gebleken bij het afsluiten van portieken in renovatieprojecten, waar beperkte ruimte in de entreepui noodzaakt tot ruimtebesparende oplossingen.
Maatserie Ondiep
Het type portiekafsluiting Ondiep wordt opgebouwd uit enkele modulen. Deze kasten zijn met name goed in te zetten als er een grote dagopening in het kozijn beschikbaar is en de loopruimte in het achterliggende portiek zo groot mogelijk moet blijven.
Maatserie Flex
Bij maatserie Flex kiest u zelf, binnen bepaalde grenzen, de afmetingen van de postkast. De minimale breedte bedraagt 290 mm.

BBK Postkasten

Portiekafsluiting

Postkasten voor portiekafsluiting worden gemonteerd in een kozijn of in de gevel geplaatst en zijn daardoor een veilige keuze.

Wandmontage

De postkasten voor wandmontage worden hetzij in hun geheel of in handzame blokken aangeleverd.

Buitenbussen

BBK buitenbussen kunnen in weer en wind tegen een wand, in een nis of op een frame worden gemonteerd.
Scroll naar boven