Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Vacature

Commercieel technisch adviseur​

Werken bij  >  Commercieel technisch adviseur​

Commercieel technisch adviseur​

De vliegende kiep die overal kan invallen. Dat ben jij als allround productiemedewerker.

Dit ga je doen...

Bij BBK-postkasten draait alles om precisie in het maken van postkasten. De techniek achter het maken van de perfecte postkast is misschien niet het geheim van de Da Vinci code, maar het vereist wel een goede dosis technisch inzicht en aandacht voor detail.

Daarom zijn we op zoek naar jou, onze nieuwe allround productiemedewerker. En het leukste aan deze functie? Je krijgt de kans om verschillende machines te bedienen en misschien wordt er één wel jouw “kindje”. Als je ervan houdt om op verschillende plekken te werken en van aanpakken weet, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Vliegende kiep

Als allround productiemedewerker ben je onze vliegende kiep, die op elk station kan invallen. Of het nu gaat om het zetten van honderden deurtjes op een dag of het puntlassen van tientallen postkasten, jij draait er je hand niet voor om. Het mooiste van werken bij BBK-postkasten is dat je een fysiek product maakt. Hoe gaaf is het als je een gebouw binnenloopt en je ziet een postkast waar je zelf aan hebt gewerkt?

Ondersteunen bij verschillende productieprocessen, zoals de nibbelmachines, kantbanken, puntlasapparaten, schoonmaken, poedercoaten en afmontage.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat elke postkast van hoge kwaliteit is.

Het bewaken van de voortgang van de productie en zorgen voor tijdige oplevering.

Over BBK

Bij BBK-postkasten staan we al 65 jaar garant voor kwaliteit. Ons team biedt deskundig advies, zodat we altijd de juiste oplossing kunnen vinden voor onze klanten. Wat ons onderscheidt, is de flexibele maatvoering die we bieden voor veel van onze producten. Of het nu gaat om postkasten, brievenbussen of andere oplossingen, we passen ze aan naar de wensen van de klant.

Wat je krijgt als allround productiemedewerker...

Bij ons geniet je niet alleen van een aantrekkelijk salaris en vakantiedagen, maar ook van een verkorte werkdag op vrijdag en een eindejaarsbonus als de resultaten positief zijn. Daarnaast bieden we volop ontwikkelingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband wanneer we samen tevreden zijn. Kies voor een baan waarin je wordt beloond, voldoende tijd hebt voor ontspanning en jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring en kwalificaties. Wij gaan dit samen met jou bepalen aan tafel.

26 vakantiedagen om te genieten van welverdiende rust en ontspanning, plus 8% vakantiegeld bovenop je salaris.

We stoppen op vrijdag om 13.45 uur, zodat je vroeg aan je weekend kunt beginnen.

Een reguliere werktijd van 07.00 tot 16.00 uur, waardoor je voldoende tijd hebt voor je persoonlijke activiteiten naast je werk.

Reiskostenvergoeding.

Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, waarbij we streven naar een langdurige samenwerking.

Onze eisen...

Als Allround Productiemedewerker bij BBK-postkasten werk je aan het hele productieproces van onze postkasten. Van de eerste productietekening tot het uiteindelijke eindproduct, jij hebt er een hand in gehad. Dit proces omvat het instellen van machines, het buigen van onderdelen, puntlassen, schoonmaken, poedercoaten, assembleren en afwerken. Het is fysiek uitdagend werk.
Dit breng je mee als allround productiemedewerker:
  • Je kunt goed overweg met technische tekeningen en machines.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en initiatief te nemen.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent een rustig persoon die van aanpakken weet en bereid is om allround te werken.
  • Hoewel een technische achtergrond handig is, is het niet noodzakelijk.
  • Wij zijn vooral op zoek naar iemand met de juiste instelling en de wil om te leren.

Reageren?

Heb je zin in een leuke baan met veel afwisseling? Kom dan ons team bij BBK-postkasten versterken als Allround Productiemedewerker. We leren je graag alles over het maken van postkasten. Je verdient goed, werkt samen met leuke collega’s en kunt trots zijn op wat je maakt. Grijp deze kans en stuur vandaag nog je sollicitatie!

Als je vragen hebt over de baan of onze organisatie dan mag je altijd bellen naar
0318-439666.

Sollicitatieformulier


Upload je CV*
Scroll naar boven