Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Home  >  Nieuws

>

Ontmoet Pascal Degen als Algemeen Directeur

Ontmoet Pascal Degen als Algemeen Directeur

Hallo allemaal,

Ik ben Pascal, geboren in Cuijk en ik woon nu in Vianen samen met mijn vrouw en 2 dochters. Ik heb bedrijfskunde management economie en rechten gestudeerd en heb inmiddels, in verschillende rollen, circa 22 jaar werkervaring mogen opdoen binnen een aantal mooie organisaties. Van MKB organisaties tot en met multinationals met ca 16.000 collega’s. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest bij SKIDATA als Service directeur Noord-Europa. In alle rollen die ik heb gehad, heb ik altijd de ambitie gehad om zowel de organisatie, mijn collega’s als mezelf te laten groeien. Toen de rol van algemeen directeur bij BBK Ede voorbij kwam ben ik koffie gaan drinken met de nieuwe eigenaar. Na nog een koffie en het delen van elkaars ambities zit ik opeens hier.

De eerste weken bij BBK zijn me heel goed bevallen en ik heb enorm veel zin om samen met mijn collega’s, partners en klanten nieuwe projecten op te starten en daarmee impact te maken. Ik kijk er verder naar uit om de interne organisatie van BBK te verbeteren. Het staat in basis al goed, maar er kunnen altijd zaken beter. Tenslotte kijk ik er heel erg naar uit om mijn netwerk en mijn kennis te verbreden door nieuwe mensen met andere perspectieven te leren kennen in een nieuwe omgeving.

Met vriendelijke groet, Pascal Degen

Nieuwste berichten

Scroll naar boven