Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Uitbreiding

Perforatie en sparingen

Uitbreidingen  >  Perforatie en sparingen

Perforatie en sparingen

Verschillende soorten perforaties en sparingen voor spreekinrichtingen en videofoons kunnen door ons worden aangebracht in panelen van Trespa en metaal. Geef merk en type van de apparatuur door en een schets met maatvoeringen van de aan te brengen sparing of perforatie alsmede de afmeting van een afdekrooster. Ook de door de fabrikant voorgeschreven inbouwhoogte is een belangrijk gegeven. In de meeste gevallen kunt u voor deze gegevens uw installateur benaderen.

Standaard perforaraties

BBK voert twee standaard perforaties: de TP68H (horizontaal) en de TP68V (vertikaal). Afmeting 115×55 mm. Deze perforaties bestaan uit 68 gaten in een respectievelijk horizontaal en verticaal patroon.

In Trespa voeren de conische gaatjes druip- en spatwater naar de voorzijde van het paneel af. Aan de achterzijde voorzien van een universele montage beugel. Doordat het voorpaneel voorzien wordt van perforaties is de apparatuur via de voorzijde niet te bereiken, dus vandalismebestendig.

Met behoud van bovengenoemde voordelen zijn de meeste parlofoons ook af te schermen met één of meerdere ronde perforaties. Er kan een keuze worden gemaakt uit: diameter 20, 30,40,50 of 60 mm.

Andere patronen en sparingen

Voor o.a. de onderstaande voorzieningen heeft BBK spandaard bewerkingsroutines klaar liggen:

  • Diverse spreekinstallaties en deur videosystemen zoals Ritto, Atea, Siedle …….;
  • Sleutelschakelaars van bijvoorbeeld Besam;
  • Magneetkaartlezers;
  • Digitale belinstallaties;

Deuropener d.m.v. infrarood-afstandbediening

Een gravering (alleen bij Trespa) in het frontpaneel behoort tot de mogelijkheden. De detector wordt hierbij door de installateur achter het Trespa front gemonteerd.

Sparingen voor andere doeleinden en gecompliceerde vormen worden uitgewerkt na ontvangst van de opdracht.

In Trespa bedraagt de minimale inwendige radius in hoeken 1.5 mm als gevolg van de freesdiameter.

Scroll naar boven